top of page

Ons assortiment

Ontwikkeld met jou in gedachten

Vlotte damesmode

Wij kiezen kleuren en vormen die draagbaar zijn en toch dat tikkeltje exclusiviteit hebben zonder dat u zich daarvoor blauw betaalt. 

Hoe wij dat doen?

Door goede relaties met onze modepartners te onderhouden zodat wij lang op voorhand weten welke stukken passen in onze visie.  "Maximaal combineren" is ons richtsnoer bij de samenstelling van de collectie. 

Daarom bieden wij ook leuke accessoires aan, zowel online als in de winkel. 

Essenza Home

Een unieke collectie van kimono's pyjama's, nachtjapons met speelse motieven. Ervaar het comfort van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Ideaal om knus te bingewatchen en als er dan toch iemand aanbelt... zonder gene de deur te openen.

Mia's Feelgood is het exclusieve Essenza adresje in de streek. 

Essenza Homewear
Damesmode bij Mia's Feelgood

Een handtas van Mondieux Madame is een prima aanvulling op uw garderobe tegen schappelijke prijzen. Kwaliteitsleder en kwaliteitsdesign: dat is Mondieux Madame in twee woorden. Kleuren en vormen combineren met uw outfit? Het kan bij Mia's Feelgood. 

Mondieux Madame handtas

Ted Sparks is ons huismerk om discreet sfeer te brengen in uw huis: geurkaarsen, huisparfums en verfijnde verzorgingsproducten in uw gastentoilet,...

het zijn betaalbare en kwaliteitsvolle toetsen aan uw interieur. 

Mia's Feelgood kiest juwelen uit die uw kleding accentueren. Met Sentido armbanden en hangers combineert u met alle mogelijke kleuren in keramiek, kristal of Murano glas of figuurtjes. De New You armbanden zijn iets minder uitbundig maar niet  minder effectief om uw outfit compleet te maken.

Sentido en New You juwelen
Ted Sparks huisparfums
bottom of page