top of page

Recensies

Niks leuker voor mij dan een positieve recensie krijgen. Aan alle blije klanten: ik doe niks liever dan u te helpen bij uw keuze.

Google Recensies

Top reviews op Google moet je verdienen!

Mevr. Demeyere: Toevallig ontdekt, en wat een leuke vondst. Gezellig shoppen. Ik koos ervoor om een afspraak te maken. Mieke nam alle tijd voor mij alleen. Ze zocht alles uit en hielp met de maten en kleuren. Heel fijn en zeker voor herhaling vatbaar :)

Mevr. Neyt: Mooie collectie, super vriendelijke mevrouw, mooi winkeltje en gezellig, koffie of Cava staat altijd klaar

Mevr. Knops: Blij verrast met de mooie kleding die ik zag.

Mevr. Yañez: Zeer vriendelijk en altijd mooie collecties van heel goede kwaliteit. Een echte aanrader!!! 👌🏽

Mevr. Deslyper: Vriendelijke, enthousiaste ontvangst. Persoonlijke, eerlijke bediening. Geheel vrijblijvend bezoek in de winkel. Veel keuze voor ieder wat wils. Kledij, accessoires, juwelen, handtassen en Ted Sparks huisparfum e.a. Dus niet twijfelen en zeker eens een bezoekje brengen. TOP winkeladresje 👍

Mevr. Wyckmans:Bij Mia’s Feelgood is het aangenaam shoppen, door het unieke concept, nl winkelen in een persoonlijk, gezellig kader “thuiswinkelen, weg van alle drukte”, met een zeer vriendelijke en spontane ontvangst door Mieke, die je zeer behulpzaam verder helpt en adviseert.
Een mooi aanbod aan exclusieve betaalbare kleding en accessoires met een beperkt, regelmatig veranderlijk aanbod.
Ook een snelle service bij levering.
Een winkel en webshop waar je telkens opnieuw uitkijkt naar de nieuwigheden en het zeer verleidelijk is om te gaan shoppen!

Dhr. Brijs: Aangenaam winkelen voor de madam in een rustige omgeving in de natuur :) en er is wifi.

Mevr. Van Landeghem: Vriendelijke bediening. Hier krijgt u goede tips om dingen te combineren. Persoonlijke service vind ik erg belangrijk en daarom ga ik graag naar zulke zaken.

Facebook Recensies

Top recensies op Facebook: tevreden klanten zijn enthousiast!

Mevr. Declerck: 

vriendelijk en snelle en correcte service mooi verpakt bij het versturen zeker een aanrader

Mevr. Van de Meirssche: 

prachtige locatie

supermooie collectie

betaalbaar

en uitstekende service

een absolute aanrader !

Mevr. De Vos:  Mieke is een heel geduldige lieve dame die je helpt de juiste outfit te vinden. Je voelt je hier echt klant! Ik ga zeker terug

Mevr. Luyckx: Mooie kleding, tassen, sjaals, … en vooral ook een Supervriendelijke bediening !

Mevr. Van Steenlandt: Ik heb vanmorgen de mooie wintercollectie mogen bewonderen heel mooi super van kwaliteit goed van prijs de juiste kleuren en modellen en voor iedereen draagbaar.

Mevr. Cole: Prachtige kwaliteits volle collectie. De prijs valt echt goed mee. Je kan ook op afspraak gaan als het niet lukt op een donderdag, vrijdag of zaterdag dat ideaal is voor vrouwen met drukke agenda's. Vergeet niet dat je er ook terecht kunt voor handtassen en bij passende juwelen. Twijfel niet gewoon er naar toe rijden en je gaat er geen spijt van hebben.

Mevr. De Vliegher: Aparte kleding ziet men niet overal

Mevr. Cailloux: Heel persoonlijk en super vriendelijk geholpen.Kleding gepast die ik anders nooit zou bekijken. Top,hier kom ik zeker terug!

Mevr. de Waele: Heel vriendelijk ontvangen mooie collectie alle prijsklasse en kleren die je niet in alle winkels tegen komt zodat je eens iets uniek hebt mooie tassen ook zeker aanrader

bottom of page