top of page

Waarom ik voor Fynch-Hatton koos

Nieuwe collectie vlotte damesmode bij Mia’s Feelgood


Denys Fynch-Hatton bracht in 1911 als 24-jarige een tijd door in Zuid-Afrika en raakte gefascineerd door het continent. In datzelfde jaar erfde hij een mooie som van een oom en kocht er een farm in Kenia mee. Maar de uitbating boeit hem maar matig; hij gaat liever jagen op groot wild, werkt als safari gids en piloot en… wordt de minnaar van Karen Blixen.


Robert Redford's alter ego in "Out of Africa"
De echte: Denys Fynch-Hatton

In 1985 zullen Meryl Streep en Robert Redford hen vertolken in Out of Africa. En in dat zelfde jaar is Roger Brandts, student textiel ingenieur, in Zuid-Afrika en ziet er de film. Daar wordt zijn merk geboren wanneer hij later, in 1998, de Fynch-Hatton kledinglijn opstart. Nu, 25 jaar later, is hij nog steeds de CEO van dit succesvolle bedrijf.


Het logo beeldt de acacia uit die overleeft in de Afrikaanse savanne, groeit en bloeit en zijn eigen ecosysteem uitbouwt. Fynch-Hatton’s filosofie van duurzaamheid uit zich in de hele productieketen:

  • Een lange termijn relatie met de leveranciers van stoffen;

  • de garantie dat bestellingen niet naar onderaannemers gaan;

  • controle op toepassing van de mensenrechten volgens de BSCI standaarden;

  • goede arbeidsvoorwaarden, veiligheid en geen blootstelling aan schadelijke stoffen.

Mijn keuze, mijn persoonlijkheid


Dit merk straalt avontuurlijkheid en vrijheid uit en dat past perfect in het concept van Mia’s Feelgood: mode voor vrije en unieke mensen die zich niets laten voorschrijven en hun eigen keuzen maken.

Mooie combinatie bloes en pantalon

Mia's Feelgood is de eerste in Vlaanderen die deze dames kleding lijn introduceert en presenteert. Bent u de eerste die dit merk leert kennen?


Hou onze winkel in het oog


Binnenkort in onze shop in Stekene en online.

De prijzen variëren van 69,90 tot 149,99 voor echte kwaliteitsproducten.


Wilt u als eerste kennis maken met onze nieuwe collectie? Stuur een WhatsApp bericht via de mobiele app, een chat bericht op de app en de website of een e-mail naar miasfeelgood@gmail.com

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page