top of page

Wat Solden voor Mia's Feelgood betekent

Bijgewerkt op: 2 jan.

Mia's Feelgood koopt unieke stukken in en stelt collecties samen die op maat zijn van haar klanten. Sterker: wij stellen zelfs op vraag van klanten collecties samen. Dat maakt dat onze solden er wat anders uitzien dan in de klassieke modezaken. En wel op drie vlakken:

· Het gaat nog altijd om unieke stukken

· De persoonlijke service blijft

· Er komen nog steeds nieuwe stukken binnen


Het gaat nog altijd om unieke stukken


Logisch want dat is de basis filosofie van Mia’s Feelgood. Het risico bestaat dat uw maat ontbreekt maar u doet wel nieuwe inspiratie op voor unieke combinaties. Neem een kijkje in de winkel en u merkt meteen wat wij bedoelen.


De persoonlijke service blijft

Wij nemen tijd voor u. Elke klant van Mia’s Feelgood kan dat bevestigen. Of u nu één uur of meer op visite komt en een hele auto vol of geen enkel stuk meeneemt: even goede vriendinnen. Aangezien wij zelf heel kieskeurig inkopen begrijpen wij kieskeurige klanten.

Er komen nog steeds nieuwe stukken binnen
Kijk zeker eens naar onze hoogzomer collectie vanaf februari: uitgelezen stukken voor een terrasje, het strand, op reis. Gemakkelijk wasbaar, geen strijk nodig, dus u frommelt het in uw reiskoffer en klaar!


Eigenlijk doet u altijd voordeel bij Mia’s Feelgood, solden of geen solden. Ontdek het in de Bergstraat de hele maand januari maar wees er snel bij. Vanaf woensdag 3 januari van 13-18:00 uur.


132 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page